De aankoop van een woning… en nu?

U heeft een woning op het oog maar hoe pakt u dat nou aan?
De aankoop van een woning is een aankoop welke u slechts enkele keren in uw leven zult doen. Bij het aankopen van een woning komt veel kijken en het brengt spanning met zich mee.

Bij de verkoop van een woning is het gebruikelijk om een makelaar in te schakelen. Ondanks de kennis welke de eigenaren van hun eigen woning hebben, staat het inschakelen van een makelaar niet ter discussie.

De meerwaarde van een aankoopmakelaar is zelfs nog groter! Het aankopen brengt meer emotie met zich mee dan de verkoop van een woning. Daarnaast weet u van de aan te kopen woning maar weinig en zijn er valkuilen waar u wellicht niet bij stil heeft gestaan.

 

Te denken valt aan:
Wat is de waarde van de woning?
Zijn er ontwikkelingen die invloed gaan hebben op de waarde van de woning?
Hoe is de bouwkundige staat van de woning?
Staan er geen vreemde zaken in de koopovereenkomst?

Wat heeft Het Taxatiehuis te bieden?

- We gaan mee met de 2e bezichtiging.
- Waardebepaling van de woning.
- Overleg over de onderhandelingsstrategie.
- Onderhandelingen met de verkopend makelaar.
- Controleren van de koopovereenkomst.

* Optioneel kunnen we u een bouwkundige rapport aanbieden om inzicht te geven in de bouwkundige staat van de gehele woning.
* Tevens kunnen we u indien gewenst in contact brengen met een hypotheekadviseur om de mogelijkheden van de financiering tegen het licht te houden of een second-opinion op het hypotheekadvies wat u reeds gekregen heeft.

TARIEF:

Basis aankoopbegeleiding:
€ 1.295,- inclusief BTW*

* Mocht u meer dan 2 woningen met ons bezichtigen welke niet in een aankoop resulteren dan komt er een opslag van € 200,- per woning bij.

Optionele bouwkundige keuring:

Complete rapportage conform NHG normen: € 295,- inclusief BTW